Motivaţia proiectului de construcţie


sala1

Fiind încurajați ca biserică de creșterea numerică din ultimii trei ani, dar și de cele trei familii tinere care s-au stabilit în oraș, spațiul de care aveam nevoie în desfășurarea serviciilor religioase a început să devină o prioritate.

constructie1

Odată cu aceste binecuvântări închinarea bisericii s-a dinamizat iar slujirea s-a dovedit a fi mai pragmatică. Pentru că ne dorim ca mărturia noastră ca biserică să fie eficientă și tot mai vizibilă în oraș, am început prin credință demersurile construirii noii clădiri.

La momentul actual, biserica numără 35 de membrii activi, dintre care mai mult de jumătate sunt familii tinere. Acestui număr i se mai pot adăuga cei 25 de aparținători.


bisnoua

În urma obținerii proiectului de construcție a noii clădiri, în cele de mai jos vă vom arăta cum ne propunem să arate noul imobil.


bisnoua1

Încrezându-ne în ajutorul Domnului care ne-a purtat de grijă până în prezent, și stăruind în rugăciune, dorim să ne lăsăm călăuziți de Domnul în continuarea acestui proiect. Deținând acest spațiu împreună cu utilitățile aferente, precum și nouă mii de euro, bani disponibili din donațiile membrilor, considerăm că acestea pot constitui un început în demararea acestui proiect.

bisnoua2
În toată această lucrare ne-am bucura nespus dacă ne-ați fi alături în rugăciune, și în sprijin financiar. Donații puteți face în contul:

RO 34 RNCB 0190 1231 5790 0001

CUI 1214380

Deschis la Banca Comerciala Romana Reghin

Titular Biserica Crestina Baptista Reghin

Vă mulțumim anticipat, și Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Înapoi sus